Кристина Златева постигна пореден впечатляващ успех за българския билярд. Тя

...
Кристина Златева постигна пореден впечатляващ успех за българския билярд. Тя
Коментари Харесай

Кристина Златева с достойно представяне на Свотовното по билярд в САЩ

Кристина Златева реализира следващ впечатляващ триумф за българския билярд. Тя взе присъединяване на Световното пъревенство по билярд за дами в дисциплината 9-та топка, което се състоя в Атлантик Сити, Съединените щати. Състезателката на клуб " Академията " приключи на влиятелното 17-то място в крайното нареждане.

Златева стартира мощно конкуренцията, постигайки 2 поредни победи, надлежно против Золдад Аяла от Аржентина със 7-6 и против Бетани Сайкс от Съединени американски щати с разгромното 7-1. По този метод тя си обезпечи дуел против германката Пиа Филър за класиране на осминафиналите. Срещата бе един от гвоздеите в програмата и бе заложена в програмата на телевизионната маса в Атлантик Сити. За страдание Криси позволи проваляне със 7-3, което я изпрати на фаза " Losers Qualification ". В гладиаторска борба против японката Чихиро Кавахара Кристина Златева отсъпи с резултат 7-5 и по този метод това се оказа последният й мач в шампионата.

Световното състезание завоюва представителката на Тайван Чу-Чийх Ю. Във финалния сбслъсък тя прегази носителката на 11 международни трофеи в снукъра и билярда Алисън Фишър с 9-0 и по този метод сграбчи международната купа, която е втора за нея след спечелването на Световното състезание за дами в дисциплината 10-та топка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР