Кристина Никова зае позицията Ръководител Бизнес развитие“Част от развитието като

...
Кристина Никова зае позицията Ръководител Бизнес развитие“Част от развитието като
Коментари Харесай

Инспирит разширява екипа си с опитни професионалисти

Кристина Никова зае позицията Ръководител „ Бизнес развиване “

„ Част от развиването като експерт е да се отделиш от поддръжката на огромната компания и да покажеш всички умения, научени досега, в по-фокусирана сфера “, съобщи Кристина Никова

Екипът на единствената у нас компания, фокусирана напълно върху платформата Microsoft SQL Server – Инспирит, се разшири. Новият член е Кристина Никова, която заема позицията Ръководител Бизнес развиване, оповестиха от компанията.

Кристина ще работи с огромните клиенти на Инспирит в България, ще се концентрира върху продажбата на услугите и представянето на компанията пред нови клиенти. В допълнение, тя ще оказва помощ за развиването на компанията и екипа, ще взе участие в създаването на нови артикули в региона на услугите и поддръжката.

Никова идва от Mcoisroft, където в продължение на 13 години работи като Technical Account Manager в Microsoft Premier Service. „ Човек се учи до момента в който е жив. Тази максима е изключително годна в областта на ИТ. 13 години от професионалния ми живот минаха в Microsoft, където научих доста и срещнах превъзходни хора “, описа тя.

По нейните думи, част от развиването като експерт е да се отделиш от поддръжката на огромната компания и да покажеш всички умения, научени досега, в по-фокусирана сфера, където има нови провокации и нови хоризонти. „ За мен това е Инспирит – компания с прелестни експерти, където чакам да продължа да пораствам, стремейки се да разширя активността, въздействието, портфолиото и потребителската база на компанията “, разяснява Кристина.

„ Вярвам, че тя се причислява към нас в точния миг, в който Инспирит става все по-разпознаваема компания на българския и европейски пазар. Убедена съм, че нейният опит дружно с професионализма на техническия ни екип ще докара до позиционирането на Инспирит измежду топ ИТ фирмите в страната “, съобщи Маргарита Наумова, създател и шеф на Инспирит.
още по тематиката
Същевременно, разширението на Инспирит продължава. Компанията е оповестила четири свободни позиции за механически експерти. Екипът към този момент е осъществил над 50 огромни плана за клиенти в България и други страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР