Кристин Петринска, половинката на Тото от СкандаУ, направи заявка, че

...
Кристин Петринска, половинката на Тото от СкандаУ, направи заявка, че
Коментари Харесай

Кристин на Тото със заявка за нещо ново, говори за теми, "от които ни е срам"

Кристин Петринска, половинката на Тото от " СкандаУ ", направи поръчка, че започва нещо изцяло ново и друго. Красавицата несъмнено е една от най-следваните българки в Инстаграм, а това ще притегли огромна публика, която ще ѝ помогне с новия план. Оказва се, че Кристин ще се опитва да бъде влогърка, само че ще бъде много по-различно, тъй като евентуално няма да демонстрира единствено метода си на живот и да предлага артикули, а ще се концентрира върху много по-значими тематики.

Виж още:

Кристин показа в Инстаграм, че ще сътвори личен канал, в който ще приказва за тематики от които ни е боязън, също от такива, " от които ни е позор ".

" Има тематики, които объркват и избираме да си запушим ушите. Има тематики, с чиято информация сме се сдобили единствено, с цел да си мълчим! Има тематики, които нямаме концепция каква мощ носят, само че това, от което имам концепция АЗ е, че тъкмо тези тематики са ни все по-интересни, все по-нужни ", написа още Кристин. Сигурни сме, че Кристин ще има сериозен триумф, тъй като тя се е показвала във видеа на Тото и постоянно се е представяла отлично. За сходен вид работа са нужни няколко неща - подарък слово, сексапил и липса на терзание от камера - все неща, които Кристин има.

Нейната искреност е неподправена, както в края на предходната година хиляди хора схванаха. Припомняме, че във видео Кристин и Тото отговаряха на въпроси, един от които просълзи красивата Кристин.

Виж още:

Въпросът бе: Когато жена ти слуша " Чужди усмивки " по какъв начин се усеща? Тук обаче Тото избра да отговори самата Кристин, която показа откровеното си мнение, че несъмнено не се е чувствала добре, тъй като в един миг всеки е следил по какъв начин ще реагира тя, когато е в някой клуб и пуснат песента повече от веднъж. Имало хора, които въртяли парчето, с цел да видят реакциите на Кристин.

Намирали се " доброжелатели ", които казвали, че Тото е с Кристин, с цел да се разнообрази, че обичал още някогашната си. Особено при започване на връзката им Кристин получавала десетки известия от този вид. Днес обаче те са повече от щастливи и влюбени, и отглеждат дружно своето детенце Доминик.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/krpetrinska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР