Кристин Дауд остана вдовица и загуби детето си, когато подводницата

...
Кристин Дауд остана вдовица и загуби детето си, когато подводницата
Коментари Харесай

Съпругата на жертвата на подводницата Титан изживява отново ужаса, след като съпруг и син загинаха при имплозия

Кристин Дауд остана вдовица и загуби детето си, когато подводницата Титан се срина в разгара на медиен театър това лято.

Оттогава тя е много персонална. Заедно с щерка си Алина, която беше на 17 години, когато нещастието сполетя фамилията й, тя откри леговище в дома си, намирайки нов метод на живот. Но в този момент тя даде изявление - първото й, откогато брачният партньор Шахзада и техният безценен наследник Сюлеман в никакъв случай не излизаха от водата.

Кристин си спомня момента, в който схванаха, че няма оживели на Титан, и сподели: „ В момента, в който разбрахме, че са разкрили парчета и няма оживели, Алина и аз се качихме на палубата. До този миг ние Имах вяра. Взехме няколко възглавници със себе си и просто седяхме там, гледайки към океана. И двамата плачехме. "

През юни, час и 45 минути след тяхното гмуркане в Северния Атлантик, с цел да видят Развалина на Титаник, Титан загуби контакт със своя спомагателен транспортен съд, Полярния принц. Кристин и щерка й Алина чакаха на този транспортен съд четири дни Шахзада, бизн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР