Кристиано Роналдо записа поредно впечатляващо постижение в кариерата си, вкарвайки

...
Кристиано Роналдо записа поредно впечатляващо постижение в кариерата си, вкарвайки
Коментари Харесай

Роналдо стигна двуцифрен брой голове за 15-и пореден сезон

Кристиано Роналдо записа следващо впечатляващо достижение в кариерата си, вкарвайки два пъти при триумфа с 3:1 над " Удинезе " в един от неделните мачове от Серия А. Португалецът към този момент има 11 попадения в 19 участия за " бианконерите " през сезона, като демонстрира, че навлиза във форма. Роналдо се разписа пет пъти в последните четири срещи.

С достигането до двуцифрен брой голове Роналдо става единственият футболист с сходно достижение в топ 5 шампионатите на Европа в 15 следващи сезона.

" Изобщо не знаех, че има такива статистики, за нас най-важното беше да спечелим мача, тъй като борбата с " Интер " е доста сложна ", сподели Роналдо след срещата.

Двубоят беше белязан и от историческо достижение на вратарят Джанлуиджи Буфон. Той към този момент има 478 мача за " Ювентус " в Серия А, като се изравни с някогашния си съотборник Алесандро Дел Пиеро.

След 16 кръга " Ювентус " дели първото място с " Интер ", като двата отбора имат по 39 точки. " Нерадзурите " обаче са с по-добра голова разлика.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР