Кристиано Роналдо все още е изолиран, но това не му

...
Кристиано Роналдо все още е изолиран, но това не му
Коментари Харесай

Роналдо поддържа форма със сина си

Кристиано Роналдо към момента е изолиран, само че това не му пречи да поддържа формата си и да тренира в домашни условия, като може би е намерил и съвършения съотборник за случая. Звездата на Ювентус се прибра предходната седмица в Торино, откакто прекара карантината в родната Португалия, където тренираше с локалния тим на Насионал.

След като се завърна в Италия предходната сряда обаче, нападателят бе подложен на нова 14-дневна изолираност, като по този метод не може да се включи в самостоятелните тренировки на клубния си отбор. Да му оказва помощ да остане в съвършена форма се е нагърбил синът му Кристиано-младши, който тренира с татко си в задния двор на дома им. Във видео, споделено в обществените мрежи от португалеца, се вижда по какъв начин татко и наследник си подават топката един на различен, като по този метод упражняват и контрола си върху нея. Клипът бе съпроводен с текст, който гласеше " Какъвто бащата, подобен и синът. Щастието над всичко ".

От 18 май клубовете в Италия ще могат да се върнат назад към общите занимания. При състояние, че някогашният футболист на Реал Мадрид се върна на Апенините на 4 май, то той ще може в точния момент да стартира подготовка с тима на Маурицио Сари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР