Кристиано Роналдо определено ще иска възможно най-бързо да забрави тазвечерния

...
Кристиано Роналдо определено ще иска възможно най-бързо да забрави тазвечерния
Коментари Харесай

Не е за вярване: как Роналдо изпусна това?

Кристиано Роналдо несъмнено ще желае допустимо най-бързо да не помни тазвечерния конфликт с Ал Аин в мач-реванш от четвъртфиналите на азиатската Шампионска лига. Не единствено че откакто загуби при осъществяване на дузпи, само че и португалската звезда направи очевиден пропуск по време на срещата.

Първата среща приключи с победа за Ал Аин с 1:0, а като посетители те поведоха дори с два гола, само че по-късно Ал Насър се върнаха до 2:2. Тогава в 61-ата минута Кристиано Роналдо получи страховит късмет да изведе напред тима си и по този метод да изравни общия резултат от двете срещи. Само че португалецът не съумя да добави топката в мрежата от близка отдалеченост, откакто противниковия пазач отби топката, а тя попадна точно в Роналдо.

Пропускът на празна врата на Кристиано обиколи обществените мрежи, като и неговата реакция по-късно бе показателна. Все отново той имаше основна роля по-напред в мача, когато вкара за 4:3 в 118-ата минута и по този начин срещата стигна до осъществявания на дузпи, при които единствено той от съотборниците си вкара, а Ал Насър отпадна. 

Вижте пропуща на Роналдо във видеото.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР