Кристиано Роналдо не спира да бележи гол след гол и

...
Кристиано Роналдо не спира да бележи гол след гол и
Коментари Харесай

Постиженията на Роналдо нямат край

Кристиано Роналдо не стопира да бележи гол след гол и да усъвършенства всевъзможни върхове. Снощи португалецът се разписа на два пъти за успеха на Ювентус над Парма с 2:1, която усили на 4 точки задатъка на първенците пред втория Интер. Кристиано откри резултата в 43-ата минута, а в 58-ата донесе триумфа на Юве, малко откакто Андреас Корнелиус беше изравнил.

Роналдо има 11 гола в последните 7 мача в Серия “А”. Той е първият футболист на Ювентус от декември 2005 година, който се разписва в 7 следващи турнирни дуела. Преди 15 години същото стори Давид Трезеге.

От началото на сезона Кристиано има общо 16 гола в шампионата и е втори в листата на стрелците след звездата на Лацио Чиро Имобиле (23). CR7 е единственият състезател, който бележи 15 или повече гола в 14 следващи сезона в шампионатите от Топ 5 в Европа.

34-годишният португалец може да се похвали с общо 432 попадения във водещите шампионати на Стария континент. Лионел Меси обаче има с един повече - 433, откакто беше прецизен за минималната победа на Барселона над Гранада с 1:0. Серия А 20 кръг, неделя 19 януари  Ювентус 2:1краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР