Кристиано Роналдо е призовал Манчестър Юнайтед да посочи цената, за

...
Кристиано Роналдо е призовал Манчестър Юнайтед да посочи цената, за
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо е призовал Юнайтед да обяви цена, на която ще го пусне

Кристиано Роналдо е призовал Манчестър Юнайтед да уточни цената, с цел да може да задейства ход, посредством който да напусне клуба още това лято.

Футболната суперзвезда и неговият сътрудник Жорже Мендеш организираха диалози с управлението на „ алените дяволи “ тази седмица в опит да разрешат бъдещето на играча.

Жорже Мендеш е декларирал на босовете на Юнайтед, че има оферта, само че клубът би трябвало да знае трансферната сума, с цел да се реализира договорката. На срещата преди няколко дни обаче от клуба са декларирали желанието си да запазят футболиста.

„ Червените дяволи “ също са отказали предлагането да го пуснат със свободен трансфер с претекста, обвързван с „ лоялността “ му към клуба.

Кристиано Роналдо има още една година от сегашния си контракт, само че от Манчестър Юнайтед имат опцията да удължат договора с още 12 месеца.

До първия мач на отбора във Висшата лига вкъщи против Брайтън остават едвам 9 дни, само че и двете страни са в невъзможност. Португалският национал пропусна предсезонното турне на тима в Тайланд и Австралия по „ фамилни аргументи “.

Кристиано Роналдо се трансформира в най-хубавия изпълнител на Манчестър Юнайтед през предишния сезон с 24 гола, само че клубът приключи на 6-о място с 58 точки, което е най-слабият им резултат в ерата на Висшата лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР