Кристиано Роналдо е един от най-добрите футболисти в света, но

...
Кристиано Роналдо е един от най-добрите футболисти в света, но
Коментари Харесай

Какво разстрои Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо е един от най-хубавите футболисти в света, само че безспорно е имал доста мъчно детство. Една от аргументите за това е, че е израснал без поддръжката и помощта на татко си, който е бил пияч. Заради несъразмерното пиянство, той умира през 2005 година на 52 години.
 Алекс Морган, Кристиано Роналдо, обвиняванията в обезчестяване и за какво футболистката атакува сътрудника си
Изнасилвач ли е Кристиано Роналдо

Алекс Морган опреледено счита, че има нещо гнило в цялата обстановка

Именно бащата на Роналдо - Жозе Динис Авейро, стана причина футболистът да се разстрои по време на едно от последните си изявленията.

В неделя, 15 септември, в прям диалог с Пиърс Морган в предаването Good Morning Britain, Кристиано Роналдо показа за живота си и за саможертвите, които е правил, с цел да стигне до върха на футболната си кариера.

Роналдо обаче беше сюрпризиран от водещия с доста персонално видео на татко му Жозе Динис Авейро от 2004 година, в който той приказва какъв брой се гордее с триумфите и достиженията на сина си.

‘He doesn’t see me receive awards.’

In an emotional interview, @Cristiano breaks down in tears over the loss of his late father and the fact that he never got to witness his son's success.

Watch the full interview on @ITV on Tuesday at 9pm.@piersmorgan | #GMB pic.twitter.com/LybbJn31VR
— Good Morning Britain (@GMB) 16 септември 2019 година
" Никога не съм гледал видеото. Никога не съм виждал това видео. Невероятно ", през сълзи разкри Роналдо, като добави, че наложително би трябвало да покаже фрагментите на фамилията си.

Въпреки насладата от думите на Жозе Динис Авейро, Роналдо въпреки всичко сподели, че в действителност не e познавал добре татко си, тъй като той е бил пияч и на футболиста му е било безпределно мъчно да организира естествен диалог с него.

Роналдо беше единствено на 20 години, когато Жозе Динис Авейро умря и не съумя да види някои от най-големите победи и награди в кариерата на сина си.

Cristiano Ronaldo in stunning confession during interview as he discusses father’s death https://t.co/G5d5yCopB8 #Celebs pic.twitter.com/ogoFZ8muME
— Suhz (@ehadshorosos) 16 септември 2019 година
Освен прочувствения миг с бащата на Роналдо, футболистът разкри (макар и леко уклончиво) и друга доста забавна детайлност, а точно, че има намерение да се ожени за приятелката си Джорджина Родригес.

" Един ден ще бъдем (женени) сигурно. Това е фантазия и на майка ми, тъй че...един ден, за какво не "?
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и общите им тренировки
Какво обичат да вършат дружно Роналдо и Джорджина

Перфектна симбиоза
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР