Кристиано Роналдо акостира в Ювентус през лятото на 2018 г.

...
Кристиано Роналдо акостира в Ювентус през лятото на 2018 г.
Коментари Харесай

Роналдо вкара гол номер 5000 за "Юве" в първенството

Кристиано Роналдо дебаркира в " Ювентус " през лятото на 2018 година и към този момент е част от историята на отбора! Португалският футболист вкара попадение номер 5000 за " Старата госпожа " в елитното италианско състезание при успеха с 1:0 в дербито на града против " Торино ".

Това бе и единственият гол в срещата, а " Юве " е единственият италиански тим с толкоз доста попадения в Серия " А ".

Гостите и Кристиано Роналдо през цялото време се впуснаха в офанзиви и точно португалецът сътвори първото голово състояние в мача, само че ударът му от воле не откри задачата. " Биковете " дадоха отговор с състояние на сметката на Белоти, само че Перин се намеси устойчиво.

Отново Белоти шутира, само че отново без триумф и през второто полувреме. Домакините имаха искания за дузпа в средата на частта, само че съдията не отсъди нарушаване.

За сметка на това той уточни бялата точка в интерес на " Юве " в 70-ата минута, откакто Марио Манджукич бе спънат от вратаря Икасо. Роналдо бе непогрешим и вкара историческото попадение за 1:0.

Снимка: Reuters

След него топката във вратата на " Торино " прати и Манджукич, само че голът бе анулиран поради засада.

Трите точки в актива на " Юве " затвърдиха мястото на отбора отпред в класирането на италианския хайлайф. Тимът има 11 точки преднина пред втория " Наполи ". " Торино " е 6-ти в подреждането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР