Кристиан Вигенин бе избран за зам.-председател на парламента от БСП.

...
Кристиан Вигенин бе избран за зам.-председател на парламента от БСП.
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин стана зам.-председател на НС

Кристиан Вигенин бе определен за зам.-председател на Народното събрание от Българска социалистическа партия. " За " кандидатурата му гласоподаваха 106 депутати, срещу и въздържалите се бяха по 4 души. Зам.-председателското място на 44-ия парламент бе освободено на 21 февруари 2018 година, откакто депутатите гласоподаваха оставката на Валери Жаблянов от Българска социалистическа партия.

Парламентът одобри и промени в непрекъснатите комисии. Зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев оглави Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове. Георги Гьоков беше определен за началник на Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите.

Румен Гечев към този момент е зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси, а Весела Лечева получи зам.-председателския пост на комисията по труда, обществената и демографската политика. Иван Ченчев, Филип Попов и Крум Зарков станаха зам.-председатели надлежно на комисиите по въпросите на децата, младежта и спорта, за надзор на СРС и на правната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР