Кристиан Костов не е сред изпълнителите, от които бихме очаквали

...
Кристиан Костов не е сред изпълнителите, от които бихме очаквали
Коментари Харесай

С перли, пера и коприна: Кристиан Костов в естествения му хабитат

Кристиан Костов не е измежду изпълнителите, от които бихме очаквали клипчета от участия, безцелни селфита в огледалото и фотоси на обяда. Всичко, което качва онлайн, наподобява много професионално. Такава е и последната му фотосесия:

На нея виждаме него и международната шампионка по фигурно пързаляне Евгения Медведева. А по думите на Кристиан, двамата са в " естествения си хабитат ". Какъв е той? Перли, коприна, малко грим и доста пера. 

Виж още: Изневери, кавги, клипчета за възрастни – това са най-големите гафове на Тото от СкандаУ

Фотосесията е снимана в Москва, а в мненията девойките се надпреварват коя първа ще сервира своите похвали към Кристиан. 

Евгения Медведева е единствено едно от имената, с които постоянно се свързва Кристиан Костов. Преди време се спекулираше, че сред него и София Плотникова има освен това от другарство, само че доказателства по този начин и не бяха открити. 

Виж още: Предлага се жиголо за Св. Валентин! Джорджано със скандална публикация в нета, спукаха го от бъзици 

Самият Кристиан Костов пък показа в стори, че е записвал изявление с българска медия и на български. " Липсва ми да съм там, в България, в последно време. Иска ми се да си ида у дома до морето или пък в София и да видя приятелите си ", написа той и изрази очаквания, че през актуалната година въпреки всичко ще успее да се върне в родината. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР