Кристиан Кирилов отговори на Денислава от “Игри на волята, като

...
Кристиан Кирилов отговори на Денислава от “Игри на волята, като
Коментари Харесай

Кристиан Кирилов: Връзката с Денислава от “Игри на волята беше само sex

Кристиан Кирилов отговори на Денислава от “Игри на волята ”, като я уличи в неистина. Бившият на атрактивната финалистка от риалитито изясни своята версия за това дали е щял да й предложи брак във формата, каквато теза стартира тя в онлайн подкаст.

Кристиан Кирилов пусна малко видео в обществените мрежи, като изрично съобщи, че изказванията на Дени са цялостна неистина.

Думите му идват в отговор на изказванията на някогашната му половинка, че е признателна на Мартин, че я отстранил преди финала на “Игрите ”, тъй като другояче Кристиан щял да се яви като непосредствен на Дени и пред цяла България да й предложи брак, с цел да насочи вниманието на хората към себе си. Всичко тава щяло да стане на последния съвет при водещата Ралица.

“Няма по какъв начин откакто си бил с някой един месец, да приказваме за връзки и връзки, които се градят с години. Такива неща като бракове и по-сериозни неща се случват в резултат на опознаване, тъй че звучи неуместно и безумно да предлагам брак. Никога не съм имал желание да й предлагам ” – споделя артистът и попфолк артист и ясно сподели, че за него връзката им е била единствено полова.

Припомняме, че той и фолк звездата Джулия сложиха завършек на брака си, като това е станало поради невярност на мачото, само че дали е тъкмо поради забежката му с Денислава, или поради друга, не е ясно.

По признанията и на Кристиан Кирилов, и на Денислава двамата са имали връзки преди тя да влезе в “Игри на волята ”.

Последната оживяла жена в Игрите показа, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на попфолк певицата Джулия за всичко, което й е предизвикала с държанието си.

Между другото стана обществено притежание и краткотрайната връзка сред Денислава и спечелилият Иван Рълев. Двамата признаха, че са имали връзки след излизането от предаването, само че по думите им не са били един за различен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР