Кристи Бринкли, на 70, изглеждаше невероятно в невиждани ретроспективни снимки,

...
Кристи Бринкли, на 70, изглеждаше невероятно в невиждани ретроспективни снимки,
Коментари Харесай

Кристи Бринкли, на 70, споделя младежки ретро снимки, докато феновете твърдят, че „не се е променила

Кристи Бринкли, на 70, изглеждаше необикновено в невиждани ретроспективни фотоси, защото нейните почитатели твърдяха, че „ не се е трансформирала ни минимум ".

Моделът с обич прегърна остаряването и призна на скорошния си рожден ден, че навлиза в своите „ сензационни 70 “, а в нов пост в Instagram тя провокира клюки, че в действителност остарява обратно като Кристи показа някои ретро полароиди от дните си като модел. Снимките, направени през април 1999 година, демонстрират по какъв начин моделът опитва тоалети за два доста разнообразни специфични мотива - обяд с тогавашния президент Бил Клинтън и присъединяване в шоуто на Роузи О'Донъл.

В на една фотография тя беше облечена в яркооранжев пуловер и чифт изрязани бели панталони на точки, а на втората Кристи носеше бял пуловер с висока яка и кремава пола от змийска кожа с дължина до коляното. „ Тези фотоси са направени през април 1999 година. Вече преди 25 години! Намерих огромна кутия с Polaroids от фитинги за специфични събития и взех решение, че може да е занимателно да споделя няколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР