Кристен Смит, която е изпълнителен директор на Blockchain Association, сподели

...
Кристен Смит, която е изпълнителен директор на Blockchain Association, сподели
Коментари Харесай

Политическият климат в крипто пространството на път да се промени

Кристен Смит, която е изпълнителен шеф на Blockchain Association, показа оптимистичния си взор върху изменящия се политически пейзаж към крипто в изявление за Bloomberg.

Тя посочи възходящата отзивчивост към крипто технологиите измежду законодателите, признавайки съществуващото разминаване в мненията в границите на Конгреса. Смит акцентира естественото пораждане на разнообразни гледни точки по този въпрос.

Предвиждайки основна промяна, Смит изрази позитивните си упования за крипто промишлеността през 2024 година, предвиждайки я като година на обилни промени. Тя изрази убеждението си, че 2024 година ще означи повратна точка за промишлеността, като изрази вълнението си от идните вероятности.

Размишлявайки върху прогнозите си от миналата година, Смит планува обилни провокации за крипто бранша, само че и неговата резистентност. След срутва на FTX през 2023 година тя акцентира, че това събитие е по-скоро неуспех на централизирана институция, в сравнение с характерен минус на мрежите за криптовалути .

Подчертавайки нуждата от разграничение на институционалното ръководство от фундаменталната стойност на крипто мрежите, Смит тъкмо предвижда възможното завръщане на пазара към фокусиране върху присъщата стойност на тези мрежи.

С взор напред към 2024 година на хоризонта се обрисуват няколко значими събития за Биткойн. Евентуалното утвърждение на Биткойн ETF се обрисува като евентуално трансформиращ крайъгълен камък, предлагащ по-достъпен капиталов път за по-широка инвеститорска база. Това утвърждение би могло да способства и за по-нататъшното легализиране на криптовалутата. Освен това общността на Биткойн с неспокойствие чака идващото халвинг събитие на Биткойн, което има за цел да понижи броя на новогенерираните токени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР