Кристалотерапията често се ръководи от опитни лечители, които избират правилните

...
Кристалотерапията често се ръководи от опитни лечители, които избират правилните
Коментари Харесай

Ведическа терапия с кристали. Кои са лечебните камъни за тумор и рак на гърдата

Кристалотерапията постоянно се управлява от опитни лечители, които избират верните минерали и кристали за съответното заболяване. Прилагането на кристали е неповторима формула да се интегрират мисли за понижаване на напрежението, да се насърчи дълбоката релаксация и усили имунната система на организма. Алтернативните лечители разпореждат на разнообразни камъни според от болестта, което се лекува.

Разбира се има и други гледни точки. Скептиците упрекват и търсят отговор като тип компенсации на плацебо резултата, което съгласно мен персонално не е по този начин. Използване на кристали за лекуване се среща в цялата история на другите култури. В холистичните практики на Аюрведа се назовава ведическа терапия с камъни.

Именно в този античен папирус са разказани лечебните камъни за израстък и рак на гърдата. Някои от тях ще ви ги споделя:

Изумруд, Сугилит и Селенит са в основата на Еберсовата рецепта. И според от степента на рак на гърдата по скица се допълват с аметист, опушен кварц, розов кварц и чист кварц. Тези и още минерали и кристали се схематизират и се създава самостоятелна рецепта.

ПЕТАЛИТ

Кристалното листо (petalite) лекува и защищава от рак на гърдата. Лично аз имам потвърдени и ефикасни способи за различното лекуване на рак на гърдата. Препоръчвам ви да си поставите наоколо до гърдите медальон или пай от добре гладък Петалит. Името произлиза от гръцката дума Petalon, което значи, листо. Съществуват значително разновидности на Петалит. От кристално, млечно бяло, зеленикаво, розово до синьо. Паралелно с този кристал се вършат бани на гърдите с запарка от коприва. Преди да употребявате двата типа разказани по горе, апелирам консултирайте се с доктор за възможни алергични странични резултати!



АКВАМАРИН

Положен върху гърлената чакра, успокоява лимфните възли и подкрепя кръвообращението, укрепва имунната система и защищава от всички типове простудни болести. Аквамарин носен като бижу, подтиква организма за превъзмогване на проблеми с гласните струни и защищава от морска болест, оказва помощ и при пътувания по суша и въздух.

При алергии е належащо да престои в чаша с вода през нощта. С нея заран се мие засегнатото място, след което се третира с мас от мехлем и стрит кехлибар.

При хълцане се слага Аквамарин върху гърлената чакра. Помага на очите, като вечер се поставя за половин час върху затворените клепачи. Продължителното другарство с не-го отстранява чувството за безпорядък и подрежда мислите, носи успокоение и подтиква възобновяване.

Може да се съчетава с халцедон, тюркоаз, лазурит и наследник топаз.
Периодично се измива под течаща вода и се оставя да изсъхне без да се бърше. Наситено сините мостри по комерсиалните щандове в множеството случаи са с интензифициран цвят.

АМАЗОНИТ

При депресии и безпокойства би трябвало да бъде постоянно у притежателя си. При чувство на психически или физически дискомфорт се слага за няколко минути върху третото око. Тази терапия отстрани енергийните блокади по главния витален меридиан. Амазонитът е извънредно ефикасен при терапия на страхови неврози.

Освен върху третото око при нужда, заран и вечер наложително се слага за 15 минути върху слънчевия сплит, през останалото време се държи в ръка. При главоболие и мигрена се масажират без напън слепоочията дълготрайно време с Амазонит, след което се поставя върху челния енергиен център.

При високо кръвно налягане и разстройства в ритъма на сърцето се поставя Амазонит при всеки комфортен случай (или най-малко три пъти дневно) върху гръдната кост.

ГРАНАТ

Положен върху челния енергиен център, алмандинът оказва помощ при проблеми с кръвното оросяване и подарява сили при мощно изтощени организми. Държани дълготрайно време върху гръдната кост, демантоидът и уваровитьт влияят удобно при сърдечна непълнота. Гранатът подарява полова сила. За тази цел би трябвало да се държи всяка вечер в продължение на 20 минути върху базисната чакра.

Носенето на украшение без значение от кой тип гранат подтиква мисленето. Особено добър резултат се реализира с наниз. Естествените гранати, употребени за лечебни цели, имат потребност от " душ " под течаща хладка вода след лечението. Оставят се да изсъхнат без да се бършат.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР