Кристалите представляват скъпоценни камъни с характерен отблясък и цвят. Освен

...
Кристалите представляват скъпоценни камъни с характерен отблясък и цвят. Освен
Коментари Харесай

Кристали за семейно щастие

Кристалите съставляват скъпоценни камъни с присъщ отблясък и цвят. Освен със своята забележителна визия кристалите съдържат характерна сила, която дава отговор за избран аспект от житейския въпрос.

Затова съществуват разнообразни камъни за обич, за материално благоденствие, кристали за шанс, за здраве и т.н.

Има избрани кристали, които дават отговор за фамилното благополучие и благополучие. С тяхна помощ се укрепват фамилните връзки и се поддържа хармонията. Ето кои са те:

Ахат

Този кристал се приема за знак на мир, успокоение и естетика. Неговата съществена роля е да обезпечава здраве, отбрана и благополучие на цялото семейство. Ахатът има свойството да укрепва човешките връзки и да внася позитивна сила.

Гранат

 Кристали за фамилно благополучие

Гранатът е заветен камък, който просветлява, и отваря пътя към безусловната обич. Този кристал има силата да учи на обич, примирение и съчувствие. Гранатът се грижи за съхраняването на обичта в нейните всички форми, като по този метод спомага за съхранява човешките връзки. С негова помощ се открива естетика, наслада и благополучие в фамилията.

Розов кварц

Този кристал е удивително хубав и гальовен, само че също така се счита за камъкът на любовта. Той има свойството да внася в дома всички нужни страсти – добрина, амнистия, деликатност, съчувствие, приемливост, примирение и естетика. Розовият кварц ускорява позитивната сила и балансира човешките взаимоотношения.

Амазонит

 Кристали за фамилно благополучие

Амазонитът всекидневно се счита за камък на смелостта. Той обаче има доста енергийни сили като стимулиране на творчеството, понижаване на напрежението, усмиряване и вдъхване на убеденост. Освен това този камък ускорява лоялността и прави междуличностните връзки по-надеждни и устойчиви. Амазонитът внася успокоение и обич, по тази причина се приема като талисман под формата на фамилен камък.

Малахит

Малахитът е хубав натурален минерален камък, който има ролята да приобщава. Той спомага за определяне на баланс на индивида с неговия вътрешен свят. Освен това този камък има свойството да сбъдва съкровени стремежи, да носи благополучие, успокоение и позитивна сила. Малахитът съхранява любовта и възвръща салдото сред хората, по тази причина има силата да притегля фамилното благополучие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР