Кристъл Палас се раздели с Рой Ходжсън и ще потвърди

...
Кристъл Палас се раздели с Рой Ходжсън и ще потвърди
Коментари Харесай

Рой Ходжсън напуска Кристъл Палас с нов мениджър Оливър Гласнър, който ще се присъедини към него с постоянен договор

Кристъл Палас се раздели с Рой Ходжсън и ще удостовери някогашния управител на Айнтрахт Франкфурт Оливър Гласнър като нов началник на Селхърст Парк.

Ходжсън, който беше признат в болница в четвъртък, откакто колабира по време на подготовка, напусна ролята си след поредност от три победи в 17 мача от Висшата лига. Клубът удостовери, че той към този момент е изписан от болничното заведение.

Въпреки че Eagles са с пет точки над зоната на изпадащите на 15-то място, ръководителят Стив Париш предприе този ход, тъй като се притеснява, че могат да бъдат въвлечени в скрап.

76-годишният състезател се завърна за втория си интервал като началник на Двореца през март 2023 година с кратковременен контракт, с цел да размени Патрик Виейра. Той беше непокътнат за сезон 2023/24, откакто ги насочи към 11-то място, само че устоя сложна акция, като единствено шест победи идват от 24 мача.

Ходжсън се разболя по време на подготовка в четвъртък и по-късно беше разказан като „ постоянен “ от клуба от Висшата лига, откакто мина спомагателни медицинс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР