Кристъл Палас се раздели с мениджъра си Рой Ходжсън. Той

...
Кристъл Палас се раздели с мениджъра си Рой Ходжсън. Той
Коментари Харесай

Кристъл Палас смени Ходжсън с Гласнер

Кристъл Палас се раздели с мениджъра си Рой Ходжсън. Той ще бъде заменен с някогашния треньор на Айнтрахт Франкфурт и Волсфбург Оливер Гласнер. Орлите оповестиха публично измененията часове преди мача с.

76-годишният Ходжсън е бил изписан от болница по-рано през днешния ден. В четвъртък той се почувства зле по време на подготовка и беше признат в лечебно заведение.

„ Този клуб е доста специфичен за мен и значи толкоз доста. Кристъл Палас изигра значима роля в моя живот. Насладих се на тези шест сезона, които ми дадоха опция да работя с футболисти и екип от най-висока класа. Изпитах обич към работата във всеки един ден “, съобщи Ходжсън.

Рей Люингтън, който е дясна ръка на Ходжсън, както и досегашният асистент-мениджър Пади МакКарти ще водят Палас довечера.

Не е ясно дали на трибуните на „ Гудисън Парк “ ще бъде и новият управител Оливер Гласнер. 49-годишният австриец ще има за задача да отдалечи орлите от рисковата зона във Висшата лига. Палас е 16-и в класирането и има 10 загуби в последните си 16 мача.

. Дебютът му ще бъде в събота против Бърнли.

A message from Oliver Glasner
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР