Кристъл Палас беше критикуван от гневни притежатели на сезонни билети,

...
Кристъл Палас беше критикуван от гневни притежатели на сезонни билети,
Коментари Харесай

Клубът от Висшата лига осъди над увеличението на цените на сезонните билети с 300 паунда за въоръжените сили и персонала на NHS

Кристъл Палас беше подложен на критика от гневни притежатели на сезонни билети, откакто клубът реши да отстрани отстъпките за членове на въоръжените сили и чиновници на NHS без предупреждение.

Засегнатите почитатели, в това число служители на реда, медицински сестри и бойци, в този момент са изправени пред нарастване на цените до £300, с цел да възобновят местата си в Selhurst Park за идващия сезон.

И откакто бяха оспорван от последователи, билетната каса на клуба съобщи, че дългогодишната оферта за понижена цена няма да бъде възобновена.

В имейл, изпратен до един покровител, обиден от решението, Palace сподели, че „ премахването на отстъпката може да е разочароваща вест “, само че „ апелирам, знайте, че това решение не беше взето леко и ние ценим приноса на нашия боен личен състав. “

Служителите на билетните каси на Palace настояват, че са уведомили почитателите за решението предишното лято, само че редица от тези, които са изправени пред нарастване на разноските, споделят, че не са получили известие.

Е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР