Кристал МакКрари е писателка от Ню Йорк, документалистка, телевизионна личност

...
Кристал МакКрари е писателка от Ню Йорк, документалистка, телевизионна личност
Коментари Харесай

„И просто ей така...“: Жената, която вдъхнови образа на Лиса Тод Уексли

Кристал МакКрари е писателка от Ню Йорк, документалистка, телевизионна персона и предходен член на адвокатската гилдия в Ню Йорк. И тъкмо като героинята си, която тя въодушеви за известния сериал, изиграна от Никол Ари Паркър, тя също има три деца и любящ брачен партньор.

Crystal McCrary on Her 'Flattering' Portrayal as Lisa Todd Wexley in 'And Just Like That'
— People (@people)
Когато дълго чаканият втори сезон беше излъчен това лято, почитателите харесаха стилната и уверена героиня, въодушевена от 53-годишната МакКрари, която показа, че основният сценарист на сериала, Сюзън Фейлс-Хил, е една от най-хубавите ѝ приятелки.

„ Знам, че сигурно бях ентусиазъм за Лиса Тод Уексли и има доста прилики сред нас “ , споделя МакКрари. „ Тя е режисьор на документален филм, има три деца, брачният партньор ѝ се кандидатира за кмет, всички тези неща съответстват сред нас. “

В момента МакКрари е женена за Рей Макгуайър, началник на световното банкиране в Citigroup, Inc. Двойката има наследник Лео. Тя има още две деца, щерка и наследник от предходния си брак с някогашната звезда от NBA Грег Антъни.

През 1998 година МакКрари е съавтор на сантименталния разказ „ Homecourt Advantage “ с Рита Юинг, която преди този момент е била омъжена за някогашния състезател на „ Ню Йорк Никс “ Патрик Юинг.

Lisa Todd Wexley is taking it.
— Ralph Whoren (@amerik4nboy)
Феновете на невероятния облик на МакКрари евентуално ще чакат с неспокойствие да видят повече от Лиса, защото стана ясно, че „ И просто ей по този начин... “ ще се завърне за трети сезон.

Въпреки че актьорският състав на сезон 3 към момента не е оголен, почитателите евентуално могат да чакат завръщането на 52-годишната Никол Ари Паркър в ролята на Лиса дружно със Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Рамирез, Сарита Чудхури, Карън Питман, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Кристофър Джаксън, Евън Хендлър и Джон Корбет.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР