Криско си поискал колосален хонорар от Слави за това, че

...
Криско си поискал колосален хонорар от Слави за това, че
Коментари Харесай

Криско поискал колосален хонорар от Слави

Криско си изискал грамаден хонорар от Слави за това, че води рубриката „ Гле`й по какъв начин се пра`и” в „ Шоуто на Слави “, твърди „ Галерия “. Рапърът желал от Дългия по 20 000 лв. на вечер. Криско даже считал, че са малко, поради рекордния рейтинг, който ще направи за Трифонов.

„ Даваш ми по 20 бона всеки петък и си стискаме ръцете. Иначе съм навън “, заплашвал Криско. На опитите му за изнудване Слави единствено се изсмял и му дал да разбере, че при него такива номера не минават. В последна сметка рапърът склонил да води рубриката си против доста по-нисък хонорар, най-малко до момента в който не влезе в час. „ С дървеното си държание Криско и толкоз не заслужава, само че Слави няма избор – знае, че младите фенове го харесват “, ядосват се от екипа на „ Шоуто на Слави “.



Колегите на Криско от музикалните среди пък въобще не са учудени от алчността на рапъра. Сред сътрудниците си той е прочут с жаждата си за пари и пословичната свидливост в това време. Легенди се носят за "Криско Стиско ", който даже отказвал да си заплаща сметките по заведенията. А когато шефът учтиво го помоли да се разплати, рапърът отговарял надуто: „ Ква сметка, ве!? Аз съм Криско! За вас е чест, че съм посетил заведението ви, вие би трябвало да ми платите “.

„ По клубовете, видят ли го, напряко им се плаче. Смуче крепко уиски и най-после си потегля “, описват очевидци на запоите му. Когато Дългия го поканил за водещ на графа, към този момент бил наясно със славата на Криско на лаком вид. Затова се презастраховал със специфични клаузи в контракта на Криско. Там категорично се показва, че хонорарът на рапъра е твърдо закрепен и в идващите 6 месеца няма право да се отдръпва по лично предпочитание.



„ Слави изобщо няма да цепи басма на Криско. А пък 20 бона ще види, когато го стигне на растеж “, майтапят се от екипа на Дългия. Те допълват, че шефът им доста се нервира на сходни алчни видове и няма да се поколебае да го изобличи в ефир. Всъщност Трифонов към този момент засегна Криско на тази тематика още в първия епизод на „ Гле`й по какъв начин се пра`и”. „ Стига си приказвал за себе си в трето лице, само число. За доста огромен се намерения. И в книгата си тук-там доста се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си “, сподели му непосредствено Дългия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР