„Криско е най-стиснатият човек, когото познавам. Приказките, че е най-богатият

...
„Криско е най-стиснатият човек, когото познавам. Приказките, че е най-богатият
Коментари Харесай

Бивша на Криско: Той няма пари и е страшна скръндза!

„ Криско е най-стиснатият човек, който познавам. Приказките, че е най-богатият ерген у нас, не са правилни, тъй като огромна част от парите му отиват за съмнителни вещества. В същото време се скъпи да заплати сметката в ресторанта “, споделя някогашна другарка на рапъра Кристиан Талев пред „ Галерия “.

По думите й изпълнителят на „ Базука “ бил непоправима скъперник. Единственото перо, по което бил податлив да вложи по-солидни средства, били музикалните му планове. За всичко останало си броял стотинките и гледал „ да мине метър “.

Дори тузарският му апартамент в столицата бил на заем и обзаведен извънредно безвкусно и на ниска цена.



„ Един-единствен път ме заведе на отмора, като заплати само билетите, а за всичко останало деляхме сметките до стотинка “, споделя някогашната на Криско. И добавя, че не е единствената на това мнение. Други девойки, имали връзка с Талев, се оплаквали от същото отношение. Нещо повече – всичките му другари го познавали като Криско-Стиско и се шегували, че мотото му е: „ Имам, тъй като не давам “.



„ Колкото и да си му непосредствен, в никакъв случай няма да ти услужи с пари назаем, даже и да става въпрос за дребна сума. Но когато някой ще черпи, Криско е първа кипра “, продължава с разкритията разочарованата дама.

Неотдавна плеймейтката Ася Капчикова също упрекна рапъра, че е свидлив като менгеме. Криско и Ася бяха дружно повече от 1 година, само че за това време моделката разкри, че не е видяла едно украшение от гаджето си.



За рождения й ден по знамение я зарадвал с букет цветя. Може би точно скъперничеството му е станало причина двамата да се разделят.

Настоящата другарка на рапъра – Цвети Петрова, към момента не се е изказвала по тематиката. Прави усещане обаче, че с Криско постоянно пътуват до екзотични дестинации. Имайки поради специалността й на танцьорка, надали Цвети сама си заплаща сметките.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР