Крисия Тодорова, която преди всички наричаха дете чудо, вече е...

...
Крисия Тодорова, която преди всички наричаха дете чудо, вече е...
Коментари Харесай

Какво е най-важното в момента за Крисия? И има ли певицата приятел?

Крисия Тодорова, която преди всички назоваха " дете знамение ", към този момент е... ами " младеж знамение ". Крисия към този момент е в 9-и клас и по нейни думи " не може да се каже, че пубертетът не я тресе ".

Виж още: Помните ли Крисия Тодорова? Тя към този момент не е дете, а красива млада дама!

Пред камерите на " На Кафе " младата певица показа, че всички установяват, че е пораснала доста, само че към момента я питат дали е на 10 години. 

Виж още: Крисия с равносметка - в случай че можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

Какво се случва към Крисия? Тя е ученичка, която се е фокусирала напълно върху себе си, ученето, музиката и има вяра, че актуалната година ще бъде извънредно сполучлива за нея. Крисия мечтае да стане огромен актьор, който да радва хората и да дава доста положителна сила. 

Виж още: Живот като в концлагер! Две от тризначките спят в център за бездомни, третата - тъне в разкош

Иначе към нея не всичко е толкоз положително. Крисия признава, че постоянно е била обект на злоба - това е било и преди гимназията. Въпреки това Крисия гледа положително и на това - освен тя е жертва на злоба и злоба постоянно ще има. По думите ѝ значимото е да се гледа положително на всичко.

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - за какво не?! Джулката ще е съвременна майка

Крисия призна още, че няма другар. Но не, тъй като е едвам 9-и клас, а тъй като просто зависи от всеки човек по кое време ще бъде подготвен за връзка - от това до какъв брой е дорасъл, какъв брой си подготвен да дадеш на другия. И в този смисъл не е нужна избрана навършена възраст, с цел да имаш връзка с човек.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/krisiyat/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР