Криси Тийгън и съпругът й Джон Леджънд очакват своята втора

...
Криси Тийгън и съпругът й Джон Леджънд очакват своята втора
Коментари Харесай

Криси Тийгън разкри пола на бебето

Криси Тийгън и брачният партньор й Джон Леджънд чакат своята втора рожба, а моделът най-накрая разкри и какъв е пола на бебето.

Красавицата употребява обществената мрежа Instagram, където показа вълнуващата вест със своите 15,8 милиона почитатели. Тя разгласява кадър от аления килим на премиите Grammy, където е със сребърна рокля Yanina Couture и държи бременното си коремче. “Мама и момчето”, написа хубавицата под фрагмента. Тя разкрива още, че с половинката й са напуснали рано церемонията по награждаването. “Мама и баща са си у дома в 22:30 часа”, написа хубавицата в обявата в Twitter.

Тийгън постоянно е говорила намерено за компликациите, с които се е срещала в опитите си да подари брачна половинка си с дете. Криси и Джон са се опитвали да станат родители в продължение на 6 години, преди най-сетне Криси да забременее с Луна. След появяването на дребната принцеса, им остана един ембрион, който след това бе оплоден и скоро бебето ще се появи на бял свят.

Криси има компликации и след появяването на дребната Луна. След раждането на щерка си тя изпада в следродилна меланхолия, без да знае от какво тъкмо страда. И още веднъж е мъчително откровена по тематиката.

“Беше ми мъчно да стана от леглото. Имах болки в таза, в раменете, даже в китките. Нямах вкус. Случвало се е да не хапвам два дни поред, а вие знаете, че обичам да си похапвам. Физическата болежка и прочувствената неустойчивост ме караха да се усещам по този начин, като че ли нямам надзор над тялото си. Веднъж стоях в гримьорната си, облечена в халат, екипът ми ме приготвяше – правеха ми грим и прическа. Някой почука на вратата и ме попита „ Знаеш ли текста на тази ария? “ и внезапно се сривах душевен. Нямах мнение за нищо, не можех даже да избера сред две неща. Не можех да схвана за какво съм толкоз нещастна. Обвинявах умората и си мислех, че може би към този момент не съм занимателна, че съм изгубила възприятието си за хумор”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР