Криптозоолозите по света получиха поредния запис с Голямата стъпка, направен

...
Криптозоолозите по света получиха поредния запис с Голямата стъпка, направен
Коментари Харесай

Голямата стъпка тича през гората

Криптозоолозите по света получиха следващия запис с Голямата стъпка, изработен преди няколко години, само че излязъл нескрито едвам в този момент. Кадрите са снимани на 15 февруари 2013 година в американската територия Бел Вали в щата Пенсилвания, написа Езорейтер.   Авторът на видеото написа към него:

В оня ден взех решение да се разходя около железопътна линия, минаваща през гората. В един миг се изморих от ходенето и потеглих по горска пътека, с цел да си намеря някой дънер да седна на него и да си умря. След известно време открих дърво и седнах на него. Неочаквано тогава видях височка черна фигура, която се намираше на към 30 метра от мен. Извадих си телефона, с който желаех да фотографирам влаковете, и започнах да фотографирам. Стори ми се, че съществото ме видя, тъй като внезапно побягна наляво. Скоростта, с която тичаше, беше доста огромна, отчитайки снега, клоните, снега и камъните по земята. След известно време го изгубил от полезрението си.

Честно казано не знам какво беше това. Не мога с убеденост да настоявам, че това бе Голямата стъпка, мога сигурно да кажа, че това не бе човек. Много се изплаших, че той ще хукне към мен, само че, за благополучие, това не се случи.

Американецът по този начин и не изяснява за какво те крил записа пет години и внезапно е решил да го покаже на света. Впрочем, криптозоолозите и другите самостоятелни откриватели на загадъчни същества изясняват това просто: хората постоянно не имат вяра на очите си, даже и на получените фотоси и клипове. Да не приказваме за писмените свидетелски показания. Но от време на време очевидците на загадъчните събития „ се разсънват “ и изваждат на бял свят остарели материали, които споделят със експертите.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР