Криптовалутата Dogecoin (DOGE) се покачи на фона на продължаващото пазарно

...
Криптовалутата Dogecoin (DOGE) се покачи на фона на продължаващото пазарно
Коментари Харесай

Прогноза за Dogecoin: Ще успее ли меме криптовалутата да задмине XRP?

Криптовалутата Dogecoin (DOGE) се повиши на фона на продължаващото пазарно рали, като надмина основни равнища на опозиция и се насочи към заветната граница от $1.

Вследствие на този скок пазарната капитализация на Dogecoin бързо се приближава до тази на XRP. Към момента разликата сред пазарните капитализации на двете криптовалути е близо $3.6 милиарда в интерес на XRP .

Възниква въпросът: Може ли Dogecoin да надмине пазарната капитализация на XRP? Това значително зависи от придвижването на цената на Dogecoin.

Понастоящем Dogecoin се търгува над сериозното равнище от $0.2065, което се трансформира в основна зона на поддръжка. Поддържането на цената му над това равнище може евентуално да докара до постигане на границата от $0.30. Dogecoin показва капацитет за рали, удвоявайки цената си единствено през 2024 година

На дневната графика Dogecoin е изправен пред значима опозиция на равнище $0.22. Ако DOGE успее да преодолее тази опозиция, той може да продължи нагоре към психическото равнище от $0.30, като евентуално надвиши границата от $30 милиарда пазарна капитализация.

Според крипто аналитика на “ ” Dogecoin минава през фаза на ретест на равнището от $0.20 на месечната графика, като неотдавнашните низходящи фитили демонстрират ретест на модела “бичи байрак ” на седмичната графика. Въпреки ценовите съмнения Dogecoin наподобява следва открития си проект, като се придържа към техническите модели и основните равнища на поддръжка.

Други фактори, които оказват въздействие върху цената на Dogecoin, включват все по-широкото му приемане като способ за разплащане и самодейностите, ръководени от общността. Очаква се поддръжката на авторитетни фигури като основния изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск също да повлияе на траекторията на Dogecoin.

В относителен проект историята на Dogecoin допуска, че той може да се увеличи дружно с пазарната инерция, изключително откакто XRP значително се консолидира под границата от $0.70. Реакцията на пазара на идното халвинг събитие на Биткойн ще бъде от решаващо значение, като се има поради исторически бичото му влияние.

Скептиците обаче настояват, че оценката на Dogecoin е значително спекулативна и обусловена от хайпа, като липсват фундаменталната функционалност и софтуерните нововъведения, следени при други криптовалути като XRP. Сред критиците не престават да съществуват опасения по отношение на устойчивостта на ценовия скок на Dogecoin и нарасналата волатилност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР