Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков даде интервю за Eurohoops,

...
Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков даде интервю за Eurohoops,
Коментари Харесай

Александър Везенков: Ситуацията не е идеална за мен

Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков даде изявление за Eurohoops, в което приказва по отношение на сложния си първи сезон в НБА. Най-полезният състезател в Евролигата за предишния сезон е контузен от над месец насам, само че даже и все пак в дебютната си акция не получава огромна опция в ротацията на старши треньора Майк Браун. Везенков е на мнение, че постоянно когато е получавал повече игрово време, е успявал да помогне на тима си.

“Първата година постоянно е комплицирана, изключително в случай че си по-опитен играч, който схваща баскетбола друго. Когато си на 17 или 18, ти идваш в лигата и се адаптираш към нейните стандарти. Вярвам, че когато съм получавал нужното игрово време, съм успявал да оказа помощ на тима си и съм имал солидни изяви. Ситуацията не е идеална за мен, само че съм се научил да се боря в живота си. Това не е първата или последната компликация. На тях не им пука дали си Везенков или Мицич.

Някои хора тук са гледали Евролигата повече от останалите, само че на множеството не им пука. Започваш от нулата. Затова и споделям, че първата година е комплицирана откъм привикване. Ти самият мислиш, че заслужаваш повече шансове, само че е мъчно да го приемеш. В момента ме правят оценка на една пукотевица, която може и да не вкарам. Не съм на възраст, на която мога да бъда оценен по този метод ”, съобщи българинът, предава Спортал. 

Везенков записва междинни индикатори от 5.6 точки и 2.5 битки за към 13 минути в 35 мача на Сакраменто през сегашния сезон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР