Крилото на Левски Станислав Иванов изправи косите на спортно-техническия щаб

...
Крилото на Левски Станислав Иванов изправи косите на спортно-техническия щаб
Коментари Харесай

Станислав Иванов под въпрос за дербито с ЦСКА-София

Крилото на Левски Станислав Иванов изправи косите на спортно-техническия щаб на “сините”. Причината е, че 20-годишният футболист е с травма от последния мач от лагера в Турция. В контролата с Олександрия Стаси напусна терена в 55-ата минута - тогава бе сменен от новото попълнение Стайн Спиерингс.

Днес Иванов ще мине обстойни прегледи, които да покажат какво тъкмо е положението му. На “Герена” стискат палци то да не е съществено и да не наруши подготовката му за дербито с ЦСКА-София. Сблъсъкът е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на националния стадион “Васил Левски”. Освен против Олександрия младежкият национал взе присъединяване в още две инспекции. Той бе на терена против арменския Пюник (3:2) и австрийския Рапид (Виена) (2:1). В тях той не съумя да се разпише.

През есента Станислав се утвърди като главен състезател на Левски. Младокът игра във всичките 20 турнирни мача. В тях означи 8 гола и се трансформира в един от водещите изпълнители в състава. С толкоз попадения може да се похвали само Найджъл Робърта.

Нидерландецът обаче също “виси” за дербито с “Армейците”, както и бранителят Янис Каргас. Те взеха присъединяване единствено в един от спарингите от зимната подготовка.

При идването на отбора в Турция Каргас бе повален от грип и това му попречи да води естествен подготвителен режим. Шансовете му да започва против “червените” са съвсем нулеви. За титуляри в центъра на отбраната Петър Хубчев ще избира сред Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш и преквалифициранитят защитник Мартин Райнов.

Найджъл Робърта порпусна по-голяма част от първия лагер на Левски в Сандански поради мускулна контузия. Той стартира да се готви наедно със съотборниците си чак на лагера в Турция. От треньорския щаб обаче избраха да не рискуват с стартирането му в игра и по тази причина той бе на терена едвам 11 минути против Узбекистан до 19 години. За присъединяване му в дербито с ЦСКА-София ще се взема решение в последния миг.

“Тема спорт”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР