Крилото на Фиорентина Франк Рибери може да си тръгне от

...
Крилото на Фиорентина Франк Рибери може да си тръгне от
Коментари Харесай

Разочарованият Рибери обмисля да напусне Фиорентина

Крилото на Фиорентина Франк Рибери може да си тръгне от клуба след края на сезона. Французинът е угрижен за сигурността на фамилията си, откакто домът му във Флоренция беше обран през вчерашния ден. В същия ден ветеранът игра при триумфа на " виолетовите " с 2:1 над Парма, само че напусна терена с травма.

" Жена ми се елементарни с няколко чанти, малко бижута, само че благодаря ти Господи, това не е нещо значимо. Шокира ме самата мисъл, че сме ужасяващо уязвими ", написа Рибери в обществените мрежи.

Franck Ribery's house was robbed while he was playing at the weekend pic.twitter.com/3XdhuNSao8
— Goal (@goal) July 6, 2020 " Хубавото в тази ситуация е, че жена ми и синовете ни бяха в сигурност в Мюнхен. Но в този момент мога ли аз да бъда спокоен тук, през днешния ден, след случилото се? Моето семейство е над всичко и поради него ще взема ограничения за бъдещето ", добави 37-годишният французин.

" Много съм отчаян от това, което е станало. Всички съчувстваме на Рибери и фамилията му. Като изключим финансовата стойност на откраднатите движимости, сходни произшествия са неприятни за жертвите и тъй като ги лишават от предмети, които имат огромна прочувствена стойност за тях. Още по-лошото е, че губиш чувството за сигурност, което всички желаеме да имаме за съпругите и децата си ", съобщи притежателят на Фиорентина Роко Комисо.

I Nota ACF Fiorentina
Il Presidente Commisso commenta quanto accaduto a @FranckRibery e alla sua famiglia.
https://t.co/5ZmbMijCVW#ForzaViola #Fiorentina pic.twitter.com/Cd2ePG6RJT
— ACF Fiorentina (@acffiorentina) July 6, 2020 " Ще създадем всичко допустимо да помогнем на Франк да премине през сложния интервал. Сигурен съм, че фамилията на Фиорентина ще покаже взаимност и Рибери ще почувства любовта ни ", добави Комисо.

Бившият френски национал дойде на " Артемио Франки " предишното лято от Байерн (Мюнхен). Серия А 30 кръг, неделя 5 юли  Парма 1:2краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР