Крилото на Апоел (Беер Шева) Кристофер Петерсон е получил контузия

...
Крилото на Апоел (Беер Шева) Кристофер Петерсон е получил контузия
Коментари Харесай

Контузия в гърба спира играч на Апоел за реванша на Герена

Крилото на Апоел (Беер Шева) Кристофер Петерсон е получил травма в гърба и е под въпрос за гостуването на Левски в третия кръг на шампионата Лига на конференции. Срещата-реванш ще се играе на стадион " Георги Аспарухов " в четвъртък от 20.00 часа.

28-годишният Петерсон получи удар в гърба по време на подготовка и имаше усложнения даже при излизането от терена по-късно. Шведът няма да тренира сигурно на следващия ден, като преди този момент лекарите ще ревизират положението му. Ако се регистрира едвам лек проблем и може да се възвърне, той ще лети в сряда с вярата, че ще го вдигнат за мача с Левски. В противоположен случай, ще остане в Израел, с цел да се възвръща, а наставникът Елианив Барда ще огледа други варианти за фланга.

Първа подготовка с тима през днешния ден направи Рамзи Сафури. Скандалният полузащитник, който взриви ситуацията, откакто се сби със съотборника си Шай Елиас след игра на табла, се усеща добре. Със сигурност старши треньорът Елианив Барда ще му даде игрови минути, само че не е ясно дали ще стартира като титуляр или ще влезе като промяна.

Все още не е изгладена напълно атмосферата след въпросния случай, а нулевото тъждество в първия мач с Левски не оказа помощ да се внесе утешение. Помощниците на Барда имат още работа, с цел да върнат ситуацията в съблекалнята към интервала преди случая и това ще бъде едно от провокациите за тях, с цел да преодолеят Левски София в шампионата Лига на Конференциите.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР