Криещият се в Дубай след обвинения за 18 престъпления Васил

...
Криещият се в Дубай след обвинения за 18 престъпления Васил
Коментари Харесай

Божков си търси нови кадри в България?

Криещият се в Дубай след обвинявания за 18 закононарушения Васил Божков напълно скоро може да потърси нови фрагменти, с цел да му правят работата. Това излиза наяве от поста на една от целите на някогашния притежател на Левски - Цветомир Найденов, който разяснява последните арести от през вчерашния ден на близо 40 близки до предприемача хора.

"Гледам, че Чери Баба нещо се пеняви през днешния ден... След вчерашната акция го чакам да пусне публикация в jobs.bg за нови разбойници, че го налегна текучество за фрагменти ", написа Найденов.

Специализираната прокуратура и Министерство на вътрешните работи организираха през вчерашния ден огромна акция, при която бяха осъществени претърсвания и изземвания на адреси в разнообразни обитаеми места в страната.

При нея бяха арестувани близки до Божков, съпричастни с активността на обвиненото лице. Предстои наблюдаващите досъдебното произвеждане прокурори да преценяват кои от арестуваните да бъдат привлечени към наказателна отговорност и по какви обвинявания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР