КРИБ ще продължи да гони търговците от храма, няма да

...
КРИБ ще продължи да гони търговците от храма, няма да
Коментари Харесай

КРИБ за оттеглянето на Бобокови: Винаги ще гоним търговците от храма

КРИБ ще продължи да гони търговците от храма, няма да позволява търговия с въздействие от нейно име... ". " КРИБ не е организация за тези, които тровят природата и хората, КРИБ е за съществени и почтени предприемачи ". " Театрално-водевилно овакантяване ". С тези лозунги и определение излезе в четвъртък Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България във връзка на индустриалците Атанас и Пламен Бобокови, оповестено преди ден от Пламен Бобоков, който бе и член на управата на КРИБ.

Той упрекна организацията, че е станала казионна и " на повикване " и я подлага на критика, че не е заела позиции " по откритите офанзиви против обществени и непублични компании и репресиите против предприемачи от разнообразни равнища, в ослепителен контрастност с истеричните апели от страна на организацията за поддръжка и признателност към държавното управление ". Още през юни обаче Бобоков не скри разочарованието си, че от КРИБ не са излезли с позиция по случая с следствието против групата " Монбат " за нелегално загробване на боклуци от преработването на автомобилни батерии, вместо унищожаването им. Бобокови бяха даже задържани.

В отговор от КРИБ излязоха със своя позиция, чийто цялостен текст Mediapool разгласява:

" По мотив театрално-водевилното овакантяване на двете компании Приста Ойл Холдинг ЕАД и Монбат АД (третата компания от тази група - Приста Рисайклинг АД се е самоизключила по силата на член 16.1.5. от Устава на КРИБ заради неплатен членски импорт за 2020 година), КРИБ декларира своята кардинална позиция, доказана за следващ път от Управителния съвет, а точно:

При започване на досъдебно произвеждане против член на КРИБ организацията не взима мнение до изговаряне на присъда на последна инстанция, без значение от това за какъв брой значим се възприема този член. Опитите да бъде оказван напън за нарушение на тази кардинална позиция, изключително когато идва от обектите на досъдебното произвеждане, сами по себе си приказват за своята глупост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР