КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество. "Подписваме във

...
КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество. "Подписваме във
Коментари Харесай

КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество

КРИБ и УНСС подписаха ново съглашение за съдействие. "Подписваме във значим ден - през днешния ден е годишното общо заседание на КРИБ, както и във значима година - годината на 100-годишния празник на УНСС. Искам да ви поздравя, както и всички преподаватели, студенти и някогашни ученици. Някои от тях срещнахте и в този момент, доста някогашни студенти към този момент са в бизнеса ", обърна се ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има към ректора на УНСС проф. доктор Димитър Димитров.

Двамата подписаха съглашението в четвъртък в хотел "Балкан ", където по-късно ще се организира общото заседание на най-голямата работодателска организация в България.

"Трудностите ни сплотиха, разбрахме, че никой не може да се оправи самичък с рецесията. Трябват ни готови фрагменти и положително обучение. С университети, държавното управление и медиите търсим промяна на образованието " добави Домусчиев.

Проф. Димитров означи, че партньорството сред бизнеса и образованието е съвършено, от 5 години дружно се вършат стажове и има предпочитание това да продължи.

По мотив 100-годишнината на университета Димитров връчи почетни плакети на Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има, изпълнителния шеф на КРИБ Евгений Иванов и Иван Папазов, член на УС на организацията и изпълнителен шеф на "ВП Брандс Интернешънъл ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР