Кремс, Австрия — Австриец, който е държал дъщеря си в

...
Кремс, Австрия — Австриец, който е държал дъщеря си в
Коментари Харесай

Йозеф Фрицъл, австриец, който е държал дъщеря си в плен в продължение на 24 години, може да бъде преместен в обикновен затвор, постановява съдът

Кремс, Австрия — Австриец, който е държал щерка си в плен в продължение на 24 години и я е изнасилил хиляди пъти, татко на седем деца с нея, може да бъде изместен от психиатричен арест в елементарен затвор, постанови съд в четвъртък. Решението планува, че Йозеф Фрицъл, на 88 години, ще би трябвало да посещава постоянна психотерапия и да се подлага на психиатрични прегледи по време на 10-годишен изпитателен интервал в пандиза, заяви Австрийската организация за пресата.

Искането той да бъде освободен от ареста беше отхвърлено, само че решението към момента е победа за правния екип на Фрицъл, защото изискванията в елементарния затвор се смятат за усъвършенстване в съпоставяне със строгия надзор в психиатрична институция.

Неговото грубо закононарушение беше разкрито през 2008 година и той беше наказан през 2009 година на пожизнен затвор за осъществяване на блудничество, обезчестяване, насила, подправено отнемане от независимост, подчиняване и ликвидиране по несъобразителност на един от неговите дребни синове.

Фрицъл стана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР