Кремиковци е знаков работнически квартал и неговите жители са най-ощетени

...
Кремиковци е знаков работнически квартал и неговите жители са най-ощетени
Коментари Харесай

Ваня Григорова: „Кремиковци“ е най-ощетен от политиката на разграбване в управлението на София

„ Кремиковци " е знаков работен квартал и неговите поданици са най-ощетени от политиката на плячкосване през последните десетилетия. Необходимо е да се работи по транспортната му съгласуваност със столицата, подсилване на жп превоза и възстановяване на цялостната му инфраструктура като част от общия проблем на северните крайградски региони. Това сподели Ваня Григорова по време на срещи с жителите на столичния квартал „ Кремиковци ".

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, ръководителят на Българска социалистическа партия - София и претендент за общински консултант Иван Таков, претендентът за кмет на регион „ Кремиковци " Ивайло Венчев и претендентът за общински консултант Цецка Кочкова, излъчени от необятната лява коалиция „ Българска социалистическа партия за България ", се срещнаха с представители на локалната общност в „ Кремиковци " и участваха на фолклорен концерт пред Народно читалище „ Светлина Кремиковци - 1906 ".

Иван Таков прикани за оптималната готовност и акцентира, че настава решителната фаза на акцията за локалния избор.

„ Обръщам се към Вас с вярата да се отърсите от апатията. Да, знам, че доста са ни лъгали, само че считам, че в този момент е времето, в което имаме късмет да сложим завършек на това предателско политическо държание ", прикани Ваня Григорова.

Тя акцентира пред жителите, че политиката на хищничество е довела до ликвидация и закриване на предприятия, а „ Вие това най-добре го знаете ". Тя показа, че нейният дядо и немалка част от роднините й са от Кремиковци. „ Именно по тази причина аз считам, че от тези, които желаят да ръководят столицата, най-добре познавам потребностите и тегобите на работещия човек, на индивида, който не живее в затворен комплекс и не може да изпрати децата си в частна детска градина ", разяснява Ваня Григорова и съобщи:

„ Крайно време е да сложим край. Крайно време е да кажем „ Хайде, стига толкоз! " на грабителското държание на българските политически елити. И в случай че през 2000-та година и годините по-късно бяха заличени над 100 български големи предприятия, които даваха издръжка на българските жители, в този момент е време да си върнем това, което ни беше отнето ", сподели още Ваня Григорова пред жителите на „ Кремиковци ".

Според претендента на МК „ Българска социалистическа партия за България " за областен кмет Ивайло Венчев „ Кремиковци " е китно място измежду красива природа в полите на Стара планина и там би трябвало да се развива туризъм и инфраструктура, а не да се трансформира в място, където проблемите да се замитат под килима.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР