Кремъл заяви днес, че знае много добре, че НАТО и

...
Кремъл заяви днес, че знае много добре, че НАТО и
Коментари Харесай

Русия няма да преустанови връзките си със Запада, още били нужни канали за диалог

Кремъл съобщи през днешния ден, че знае " доста добре ", че НАТО и Съединени американски щати обезпечават разследваща информация за Украйна, само че това не е причина да се преустановят дипломатическите връзки с тях след офанзивата против моста, свързващ Русия с Крим, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" В моментите, в които обстановката се изостря най-силно, ние имаме потребност от канали за разговор ", съобщи пред кореспонденти представителят на съветския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков. Той бе запитан за коментар на думите на говорителката на съветското външно министерство - Мария Захарова, по-рано през днешния ден.

Без да показа доказателства в поддръжка на информацията си, тя упрекна Украйна в осъществяването на среднощната офанзива против Кримския мост със съдействието на Англия и Съединени американски щати, напомня Ройтерс.

" Ние знаем доста добре какъв брой огромна е координацията сред режима в Киев, Вашингтон, няколко европейски столици и НАТО ", сподели Песков.

" Прекрасно знаем какъв размер информации постъпва непрекъснато в Киев и от Североатлантическия алианс, и от Вашингтон, по тази причина нямаме никакви илюзии в това отношение ", добави представителят, представен от ТАСС.

Песков уточни, че репортерският въпрос за вероятността от прекратяване на дипломатическите връзки със Запада не е " до дъно правилен ", тъй като съществува нужда да се държат каналите за разговор открити.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР