Кремъл потвърди, че ще се срещне с ПутинРуският президент пристигна

...
Кремъл потвърди, че ще се срещне с ПутинРуският президент пристигна
Коментари Харесай

Ким Чен Ун отпътува за Русия

Кремъл удостовери, че ще се срещне с Путин
Руският президент дойде във Владивосток

Севернокорейският водач Ким Чен Ун е отпътувал за Русия, където ще се срещне с съветския президент Владимир Путин, оповестиха южнокорейски медии, базирайки се на държавен източник, съобщи Би Би Си.

Часове по-късно Кремъл удостовери идната аудиенция на Ким Чен Ун, която е по покана на Путин. Допълнено бе, че визитата ще се състои в “следващите дни ”, само че повече детайлности не бяха дадени.

Първо за подготвяната аудиенция оповестиха предходната седмица американски медии. Те цитираха източници от държавното управление на Съединени американски щати, съгласно които срещата с съветския президент ще се състои във Владивосток, където от 10 до 13 септември се организира Източният стопански конгрес. Междувременно през днешния ден Путин дойде във Владивосток на двудневно посещаване, през което ще взе участие във форума.

Твърди се, че Ким Чен Ун пътува със специфичния си брониран трен, състоящ се от 20 вагона, който е толкоз тежък, че не може да пътува със скорост над 59 км/ч. Което значи, че пътуването му от Пхенян до Владивосток ще отнеме през целия ден.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР