Кремъл е обезпокоен от влошаващата се ситуация в руския военно-промишлен

...
Кремъл е обезпокоен от влошаващата се ситуация в руския военно-промишлен
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Кремъл е обезпокоен от слабостта на руския военно-промишлен комплекс

Кремъл е смутен от влошаващата се обстановка в съветския военно-промишлен комплекс , дължаща се на стратегически и оперативни неверни калкулации в хода на планирането на нахлуването в Украйна, съгласно ежедневния отчет на английското военно разузнаване, представен от Руската работа на Би Би Си.

По-специално в отчета се обръща внимание на, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, в Омския цех за транспортно машиностроене. По време на среща с управлението на завода и локалните управляващи на 9 февруари Медведев разгласи проекти за увеличение на производството на танкове, както и проекти за модернизиране на военната техника .

На 12 януари Владимир Путин на среща с членове на държавното управление за неналичието на поръчки за самолети . " Знам, че в предприятията няма контракти, споделиха ми шефовете. Наистина ли се правиш на простак? " - сподели съветският президент, обръщайки се към Мантуров.

Според английското разузнаване през последните няколко седмици и месеци Владимир Путин неведнъж е претендирал водачите на военно-промишления комплекс да положат повече старания за поддръжка на провеждането на " специфичната военна интервенция ".

Производството на военна техника съвсем несъмнено е на незадоволително равнище за сполучливото продължение на военните дейности на територията на Украйна, както и за поддържане на военния капацитет на страната в дълготраен проект, счита английското разузнаване.

Припомняме, през лятото Държавната дума гласоподава ново законодателство, което планува Законодателството бе признато във връзка и ориентирано към военнопромишления комплекс, който работи интензивно за доставките за поддържане на съветската атака в Украйна.

Въпреки това редица анализатори допускат, че Кремъл доста е изчерпал запасите си, , а и се по снабдяването на армията от мобилизираните, в това число и с обикновени битови неща, които мъжете бяха принудени да закупуват сами.
 ISW: Москва употребява Иран за военна поддръжка в Украйна
ISW: Москва употребява Иран за военна поддръжка в Украйна

Това се показва в дневния разбор за обстановката в Украйна на Института за проучване на войната (ISW)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР