Крехката, възпитана и деликатна Райя напусна изненадващо за мнозина Ергенът

...
Крехката, възпитана и деликатна Райя напусна изненадващо за мнозина Ергенът
Коментари Харесай

Сломи го: Деликатната Райя разкри горчивата истина за Евгени Генчев след "червения картон" снощи! (виж тук + СНИМКИ)

Крехката, възпитана и деликатна Райя напусна изненадващо за мнозина " Ергенът " нощес. Изненадващо бе за феновете и за останалите участнички, а за нея беше нещо доста повече - това беше потрес. Пролича си и от първичната й реакция - очите й се ококориха и тя като че ли изгуби мирис, а след това го призна и искрено пред камерите.

Преди да й размаха аления картон, Евгени Генчев беше на персонална среща с нея по време на вечерното празненство. Двамата си поговориха, само че на пианиста му направи усещане, че Райя е много по-свита и затворена от останалите. Явно с целия си мозък, той намерения, че тя е задръстена, разясняват яростно консуматори.

Самата Райя, която е инструктор по йога и странник, не сдържа сълзите си и призна, че е като разрушена, тъй като в действителност е усещала нещо същинско към Евгени. Но, за разлика от нахалните и нагли съпернички, не потегли нито да му се лигави, нито да му се изяснява, нито да го целува в буйство.

" Очевидно Евгени е от мъжете, които желаят тъкмо това. Искат дамите да им се подлагат на тепсия. Очевидно той не е бил моят човек и нощес осъзнах това ", споделя Райя. А феновете безусловно го попиляха след избора му.

" Да махнеш това интелигентно, стойностно момиче и да оставиш или живи патешки, или ревящата лицемерка Крисия... би трябвало да си пъклен жалко парче, бате. Язък ти за гениите ", насметоха го в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР