Кредо Мутва споделя скритата историята за рептилите на Земята …Кредо

...
Кредо Мутва споделя скритата историята за рептилите на Земята …Кредо
Коментари Харесай

Кредо Мутва споделя скритата историята за рептилите на Земята

Кредо Мутва споделя скритата историята за рептилите на Земята …Кредо Мутва споделя невероятна и много безапелационна история от своите предшественици за настъпление на извънземни и повода за болката и страданието, които виждаме по света през днешния ден.Той е прочут африкански зулу сангома от Южна Африка, на който са предадени антични езотерични познания от неговите предшественици и прародители, които оказват помощ за разбирането на античната история.Зулуският старейшина има персонален опит, който удостоверява знанието, което му е обещано, а точно за Влечугите, които той назовава Читаури, и които ръководят Земята

 Кредо Мутва, африканският шаман, прочут още като Мъдрия старейшина
Кредо Мутва, африканският шаман, прочут още като Мъдрия старейшинаВсъщност, огромна част от основната теза на Дейвид Айк е получена от знанията на Мутва.В изявление Мутва изяснява:
„ Зулусите настояват, че преди доста, доста хиляди години, е пристигнала раса от създания, които били като гущери, същества, които могат да трансформират формата си по избор.Хората, които са омъжили дъщерите си за тези извънземни са основали кръвна линия на крале и племенни вождове. Има стотици приказки, сър, в които жена гущер приема самоличността на човешка принцеса, показва се за нея, и се дами за принц от Зулу. ”

 reptilian alien 600x401 - Кредо Мутва споделя скритата историята за рептилите на Земята (видео)
На 94 години, Кредо Мутва става все по-споделящ тези познания и персонален опит. За разлика от множеството хора обаче, зулуският шаман твърди, че тези „ извънземни “ в действителност въобще не са стандартните извънземни. Той има вяра, че те не са от далечна планета, а в действителност са от Земята или някъде наоколо.

 Влечуги
ВлечугиМутва споделя:„ Тези по този начин наречени извънземни въобще не идват от надалеч. Вярвам, че те са тук с нас и имам вяра, че се нуждаят от субстанции от нас, тъкмо както някои от нас, хората, употребяват избрани неща от дивите животни, като маймунни жлези, за избрани лични егоистични цели … Прекалено доста хора изпадат в изкушението да гледат на тези „ извънземни “ като на свръхестествени същества, сър. А те са просто създания … “Шаманът има вяра, че влечугите имат злокобни планове и преди те да дойдат, хората са живели като едно цяло.Четете още: Жителка на Канзас твърди: „ Сигурна съм, че видях рептил! “Той продължава:„ … Читаурите пристигнаха на Земята, те дойдоха в ужасни съдове, които летяха във въздуха, съдове, които бяха завършени като огромни купи, и които издаваха ужасяващ звук и хвърляха ужасяващ огън в небето.Читаури споделиха на хората, които събраха принудително с камшици, че са велики богове от небето, и че занапред нататък ще получават редица велики блага от тях.Тези по този начин наречени „ богове “ бяха като човешки същества, само че доста високи, с дълги опашки и със страшни горящи очи. Някои от тях имаха две жълти ярки очи, а други имаха три очи, като аленото, кръгло око беше в центъра на челото им.След това тези създания лишиха огромните сили, които човешките същества притежаваха: силата да приказват единствено с мозъка си, силата на движат обекти с мозъка си, силата да виждат в бъдещето и в предишното, силата да пътуват духовно към разнообразни светове.Всички тези велики сили бяха отнети на хората от Читаури, като им дадоха нова мощ, силата на речта.Но за собствен смут хората откриха, че силата на речта разделя човешките същества, вместо да ги сплотява, тъй като Читаурите хитро сътвориха разнообразни езици и провокираха огромна свада сред хората.Също по този начин, Читаури направиха нещо, което в никакъв случай до момента не беше правено: те дадоха на хората ръководещи и споделиха: „ Това са вашите царе, това са вашите началници. Те имат нашата кръв в себе си. Те са нашите деца и вие би трябвало да слушате тези хора, тъй като те ще приказват от наше име. Ако не го извършите, ще ви накажем извънредно. “

 Рептили
РептилиПреди идването на Читаури, човешките същества са били едно духовно цяло. Но, когато идват Читаурите, човешките същества се разделят както в духовно, по този начин и в езиково отношение.И тогава, човешките същества получиха странни нови усеща от Читаури. Хората започнаха да се усещат несигурни и по тази причина започнаха да строят къщите си с доста здрави дървени огради към тях. Човешките същества започнаха да се трансформират в основатели на страни.С други думи, те започнаха да основават племена и племенни земи, които имаха граници и ги защитаваха против всеки вероятен зложелател. Хората станаха амбициозни и алчни, желаеха да придобият благосъстояние под формата на говеда и морски черупки. ”Дали това, което споделя шаманът, е действително или не, явно е противоречиво. Но наподобява, че съдържа в себе си резонанс, който звучи по-осезаемо от обясненията на креационистите или огромния гърмеж с неговата еволюция …Ако желаете да научите повече за тази невероятна история, гледайте изявленията на Дейвид Айк с африканския шаман по-долу.
Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР