Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за получаване

...
Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за получаване
Коментари Харесай

Повече време за коледни подаръци – мисията възможна

Кредитна стратегия „ Сега “ на Пощенска банка обезпечава опция за приемане на потребителски заем до
3 работни часа и експресно издаване на кредитна карта до 1 час

Месецът на Коледа е към този момент тук и за множеството от нас това е най-вълшебното време от годината, когато споделяме домашния уют с обичаните хора, забавяме ритъма и се любуваме на детайлите и страстите, които пропущаме в другояче забързаните дни. Сега е времето да помислим по кое време и какви дарове ще закупим за обичаните ни хора. В края на годината имаме потребност и от спомагателни средства, с цел да сбъднем всички свои стремежи, а списъкътчестосе оказва прекомерно дълъг. Необходимо е да намерим решение, което да отговори на нашите потребности бързо и в точния миг. Желанията не би трябвало да чакат и да се отсрочват във времето, по тази причина Пощенска банка ни предлага нова кредитна стратегия, с която да осъществяваме всички свои проекти СЕГА – от дребните до огромните.

ЕКСПРЕСНО ФИНАНСИРАНЕ С КРЕДИТНА ПРОГРАМА „ СЕГА “

До най-светлите празниците остават единствено няколко седмици и би трябвало да побързаме с планирането на изненадите, които ще поднесем на своите близки и обичани хора.Коледният шопинг е задача, която изисква особено време и организация и по тази причина всеки извоюван час е скъпо преимущество. Новата кредитна стратегия „ Сега “на Пощенска банка поставя завършек на бавните процедури по кандидатстване за мечтан банков артикул и дългото очакване за утвърждение, в услуга на всички, които се нуждаят от бързи решения. Това значи, че освен можем да заявяваме банкови артикули, съобразени с персоналните ни потребности, само че и можем да се възползваме от тях в къс период. Програмата сплотява три продуктови категории и дава опция за бързо приемане на потребителски заем, авансово утвърждение за жилищен заем, както и издаване на нова дебитна или кредитна карта.И ето, че Коледата е допустима!

ЗА ГОЛЕМИТЕ ЖЕЛАНИЯ

Чрез опцията за експресно разглеждане можем да заявим и получим от 5 000 до 50 000 лв. единствено до3 работни часа. С него можем да сбъднем както по-големите, по този начин и по-малките сиколедни стремежи – от нов диван за кухнята, финален модел тв приемник за хола, достилния телефон или колата, за която от дълго време мечтаем.А в случай че коледното ни предпочитание включванаш личен дом, отговорът за предварителното одобрениеза при най-малък размер от60 000 лева и експресна пазарна оценка на парцела идва до 8 работни часа. В допълнение получаваме и пакетна стратегия за, която ще ни обезпечи преференциални условия за банкови артикули и услуги, както и гратис интернет банкиране. В профилираните на Пощенска банка ще можем да получим експертна консултация и оферта по отношение на нашите потребности и условия.

И ЗА ПО-МАЛКИТЕ ПЛАНОВЕ

Само с едно посещаване в банков клон, имаме опция да получим настрана или към всеки потребителски или жилищен заем, нова дебитна карта в границите на 15 минути и нова до 1 час. А извършването на покупки с карта онлайн е не просто улеснение, а един от най-лесните, бързи и приятни способи да намерим тъкмо това, от което имаме потребност, като всяка коледна покупка идва на пожеланото от нас място и за минимално време. Трябва ни единствено малко ентусиазъм, с цел да изберем подаръка, с който ще зарадваме околните и приятелите ни.

Ако работите на трудов контракт, можете да кандидатствате по кредитна стратегия „ Сега “ в най-удобния за васофис на Пощенска банка, в който се предлага услугата. Повече информация за стратегия „ Сега “ има и на уеб страницата.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР