Кредити без обезпечения за малкия и средния бизнес ще помогнат

...
Кредити без обезпечения за малкия и средния бизнес ще помогнат
Коментари Харесай

Кредити без обезпечения за малкия бизнес

Кредити без обезпечения за дребния и междинния бизнес ще оказват помощ на компаниите да си стъпят на краката.

Развързваме ръцете на банките, дребният и междинен бизнес ще има опция за бързо възобновяване и оборотни средства, съобщи служебният министър на стопанската система Кирил Петков, който показа новите стопански ограничения на служебния кабинет.

Предлагаме гаранционна стратегия с размер от близо 2,5 милиарда нови средства в българската стопанска система, където българската страна застава като сътрудник и покрива 50% на риска на банките и до 80% на самостоятелните им позиции, заяви Петков и добави, че по този метод се развързват ръцете на банките.

Новите заеми към дребния и междинен бизнес няма да имат потребност от поръчителство, сподели Петков.

Това значи, че в границите на 10 дни може да кандидатствате в своята банка, единствено в случай че сте същински бизнес, с документи за последните 3 години, без ипотеки, да може да вземете до 70% от своите доходи през 2019 или 2020 година. Ще се взема заем за 7-годишен интервал. Няма да има значение от кой отрасъл сте, стига да сте същински бизнес, сподели още министърът, който дефинира 10-дневния период за кандидатстване като невиждан.

Служебният обществен министър Гълъб Донев заяви, че от този кредитен инструмент ще могат да се възползват и самоосигуряващите се лица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР