Крайно време е Килифарево и Велико Търново да бъдат управлявани

...
Крайно време е Килифарево и Велико Търново да бъдат управлявани
Коментари Харесай

В Килифарево поискаха жени да управляват града и общината

Крайно време е Килифарево и Велико Търново да бъдат ръководени от дами, с това искане стартира предизборната среща на претендентите от „ Българска социалистическа партия за България “ в града. Издигнатата за кмет на Килифарево Виктория Николова получи мощна поддръжка от своите съграждани, които й пожелаха да завоюва конкуренцията още на първи тур. Тя от своя страна показа амбициозна стратегия за преобразяване на Килифарево в съвременен град.
„ Живеем в цифров свят, знаете какъв брой значимо е да имаме видеонаблюдение. По-малки обитаеми места от нас се оправят, а ние? Сигурността за мен ще бъде приоритет. Искаме по-добра инфраструктура, по-добър превоз! Имаме няколко места за отдих, би трябвало да погледнем напред в бъдещето с по-добро озеленяване и основаване на повече паркове “, показа част от целите си Виктория Николова.
Тя получи цялостна поддръжка от претендента за кмет на общината Ирена Стасинопулу и мощната листа с претенденти за общински съветници.
„ Както една жена подрежда своя дом, по този начин може да подреди своя град и община. Жените се борим наедно с мъжете и постоянно имаме повече сила и предпочитание за работа. Имаме мощна платформа и в случай че бъдем определени ще работим дружно, аз като кмет на община Велико Търново, а Виктория като кмет на Килифарево “, сподели Ирена Стасинопулу.
Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Михаил Михалев показа претендентите за общински съветници. Сред присъстващите бяха Петко Тюфекчиев(1/103) Светлана Бояджиева(1/105), Михаил Стойчев(1/106), Симона Лазарова(1/108), Йордан Свраков(1/109), Желка Денева(1/111), Марио Иванов(1/113), Красин Каракоцев(1/115), Стефани Велева(1/117), Никол Григорова(1/119) и Стефан Стоянов(1/125). Всички те дадоха обещание да се борят Килифарево да възвърне остарялата си популярност.
„ Скоро не съм виждал толкоз цялостна зала. Виждате, че ние нямаме високопарни акции, тъй като единственото, което обещаваме е да работим за хората. Килифарево заслужава своето почтено развиване “, сподели претендентът за общински консултант Михаил Стойчев, който е историк и организатор на музея в града.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР