Крайно време беше този инцидент да се случи. Тук карат

...
Крайно време беше този инцидент да се случи. Тук карат
Коментари Харесай

Първи подробности около зверската катастрофа в Пловдив

Крайно време беше този случай да се случи. Тук карат като луди! Не знам за къде бързат, само че ето какво се случва. Така свидетел, който работи наоколо като охранител,  разяснява мелето с два рейса и кола в „ Тракия “, което стана преди час.
„ Единият от автобусите беше спрял за малко. Кара служащи. Колата потегли да изпреварва различен, движещ се рейс. Блъсна се странично в него, след което се завъртя и се заби в спрелия автобус “, описа охранителят написа Марица.
По думите му, през няколко минути става очевидец на фрапантни обстановки на пътя, които на косъм се разминават от съдбовен край. „ Тази заран съвсем в същата обстановка се озова учебен бус. Пристиснаха го от двете страни и за малко щеше да стане тежка злополука с доста деца, които бяха вътре. Просто се кара неуместно. Не знам за къде бързат “, добави охранителят.
Той описа още, че кола за спешна помощ е откарала момиче, което се е возило в колата, в болница. По негови думи, е имала пострадвания, само че не тежки.  От полицията прецизираха, че потърпевшата е на 15 години.
И все още полиция прави оглед на произшествието на място. Разпитват се водачите на рейсовете. Движението в региона на случая е затруднено. Призовават се водачите да бъдат изключително деликатни.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР