Крайният резултат от тези терористични атаки е да се превърнат

...
Крайният резултат от тези терористични атаки е да се превърнат
Коментари Харесай

Американските гросмайстори поставят в шах Балтийско море

Крайният резултат от тези терористични офанзиви е да се трансфорат в остарели немските известни претенции за отваряне на Северен поток 2, написа Деклан Хейс.

Терористичната офанзива на Централно разузнавателно управление на САЩ край датския бряг против тръбопроводите " Северен поток ", от които Германия зависи, може да бъде разбрана най-добре през призмата на " Голямата шахматна дъска " на Збигнев Бжежински: американското превъзходство и неговите геостратегически императиви, проектът на Америка да управлява света и да го освободи от съперници

Първо, не може да има подозрение, че Америка на Джо Байдън е виновникът. Съединени американски щати освен можеха да завоюват по-малко от този терористичен акт, който единствено шепа военни можеха да извършат, само че, както демонстрира Тъкър Карлсън, и Виктория " Майната му на Европейски Съюз " Нюланд, и самият Джо Байдън по-рано бяха дали обещание да изведат тези тръбопроводи от употреба когато и да е, с всички нужни средства и, както демонстрира същият клип, тези терористични актове са неразделна част от политиките на Америка за зелена сила, които Грета Тунберг, " Бунта за изгубването " и голям брой други американски активи от дълго време прокламират.

Крайният резултат от тези терористични офанзиви е да се трансфорат в остарели немските известни претенции за отваряне на Северен поток 2, защото и двата тръбопровода към този момент не работят в обозримо бъдеще.

Добри вести за новия норвежко-полски водопровод, който беше открит в същия ден, когато американците взривиха Северен поток, само че неприятни вести за немската промишленост, която се реалокира в Съединените щати, с цел да преживее тези безкрайни удари под пояса върху тяхната жизненост.

Добри вести и за евродепутата Радек Сикорски и другите американски клоуни, които ръководят Полша и които, сходно на американската котешка лапа, в този момент имат вяра, че са тези, които дефинират кои западноевропейски страни ще получават нефт и от кого.

И това е в основата на казуса на Полша с Европейски Съюз. Тъй като има огромно население, тя изисква да бъде тежка категория в Европейски Съюз, сходно на Германия и Франция, вместо да бъде американското кученце, каквото е сега по този и по всички други въпроси.

Балтийските страни са Джак Ръсел и шизофреници: колкото и да обичате по какъв начин тези джакръсели лаят и стрелят, в края на деня те са дребни мелези без огромно значение.

Същото става все по-често и с Германия, която си разрешава да бъде дърпана като парцалена кукла по всички страни от Съединените щати и техните сътрудници, които са заложили основите на постоянна валута и ниска инфлация, върху която следвоенният немски разцвет беше построен.

В по-добри времена немски водачи като Ангела Меркел предизвикваха почитание. Подкрепена от евтината съветска сила и личния си талант в региона на технологиите, логистиката и индустриалните връзки, Германия беше освен туптящото икономическо сърце на Европейския съюз, само че беше и огромен световен състезател. Сега някогашните водачи на Германия се преклоняват пред Урсула фон дер Лайен и другите неизбираеми марионетни активи на Америка в Европейски Съюз.

Докато се пробва да се конкурира с надигащия се китайски колос, Германия се оказва предадена на всяка крачка, най-много от нейния американски надзорник, който жадува освен за експортните пазари на Германия, само че и за вътрешните й пазари.

Като се има поради, че главният производител на тоалетна хартия в Германия се сви, наподобява Германия ще внася тоалетна хартия, както и други „ първокласни артикули “ от Съединените щати тази зима. Германия в действителност е в тежко състояние.

И дефицитът на тоалетна хартия в Германия е в основата на въпроса. Докато Германия и Холандия са на колене, американската стопанска система процъфтява, най-малко до края на междинните избори.

Без систематичното заличаване от страна на Централно разузнавателно управление на САЩ на немската и съюзническите стопански системи е доста евентуално това да не е по този начин и подстрекателските към войната демократи на Байдън, да бъдат унищожени на изборите през ноември.

Въпреки това, с помощта на самозапалването на немската и английската стопанска система, това няма да е по този начин и доближените на Байдън ще могат да бележит някакъв мотив, че са запазили " кораба на добрините Америка " на повърхността.

И в случай че Байдън надделее, Extinction Rebellion, Грета Тунберг, Урсула фон дер Лайен и тези други, които сринаха немската стопанска система, би трябвало да поемат своя дял от заслугите.

Както може би би трябвало да стане и с тези от нас, които гласоподават за политически партии, които се заиграват с Чичо Сам и по този метод се заиграват с проекта на Бжежински за американска надмощие.

Основната теза на Бжежински е, че Съединените щати би трябвало да ръководят микроконфликтите и връзките, които подклаждат в Европа, Азия и Близкия изток, тъй че да не може да се появи конкурентна суперсила, която да заплаши изгодите, които се натрупват за Америка посредством употребата на тези райони.

В рамката на Бжежински американският тероризъм в Дания, Армения, Ирак, Украйна и Сирия се слива в една надделяваща теза, че желанието на Америка за надмощие е в основата на всичките ни несгоди и съответната антитеза на Холивуд, че Америка е фар на благосклонност, народна власт и всички останали детски нелепости, които бълват студията на НАТО.

Но също по този начин оказва помощ да се обяснят фантомните страхове на НАТО от червено-зелено-кафяви и сходни многоцветни съюзи, където крайната десница, крайната левица и недоволните мюсюлмани ще се обединят, с цел да дадат на Съединени американски щати и техните крадливи обноски урок.

НАТО, Джо Байдън и Урсула фон дер Лайен не се опасяват от такова нещо. Това, от което се опасяват, е мощен върховен народ, съюз от холандски или немски жители, които биха поискали, както желаеха французите през 1789 година, тези паразити и егоистичната политическа система, в която са се затворили, да се смъкват от гърба им един път вечно всичко.

Сега, макар че нямам доверие, че германците ненадейно ще щурмуват техния еквивалент на Бастилията, аз се надявам и даже се апелирам индустриалните, финансовите и работническите водачи на Германия да поведат Европа в изобличаването на Байдън, фон дер Лайен и всички останали техните доближени, които упорстват да подражаваме на австралийските възпитаници и да ядем щурци, с цел да спасим околната среда, до момента в който Джо и Хънтър Байдън предизвикват голям екологичен безпорядък в Балтийско море, както и в Украйна, Йемен, Сирия, Ирак, Либия, Армения и безбройните други суверенни народи, които са унищожили.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР