Крайбрежният град в Обединеното кралство, жестоко наричан Коста дел Дол“,

...
Крайбрежният град в Обединеното кралство, жестоко наричан Коста дел Дол“,
Коментари Харесай

Крайбрежният град в Обединеното кралство, наречен „Коста дел Дол“, претърпя нов удар със затварянето на главната улица

Крайбрежният град в Обединеното кралство, грубо именуван „ Коста дел Дол “, претърпя нов крах, откакто огромна банка на улицата разгласи, че ще затвори.

Barclays е подготвен да затвори клона си в крайбрежния град Рил в Уелс заради това, което разказва като промени в държанието на клиентите.

Това идва като нов удар за борещия се крайбрежен курорт, който неотдавна беше разгласен за един от най-лошите приморски градове в страната.

Въпреки че притегля доста туристи всяка година, градът беше избран като „ бунище “ в огромен народен вестник, защото посетителите се оплакваха, че регионът е „ долнокачествен " и " rundown ".

Местният народен представител доктор Джеймс Дейвис изрази загрижеността си по отношение на затварянето на Barclays и сподели, че е обезпокоително, че Rhyl в този момент ще загуби една от огромните си банки. Той сподели, че банката му е споделила, че ще затворят клона на 9 август, оповестява North Wales Live. Банката съобщи, че е забелязала „ нескончаем спад в потребителските транзакции в нашата мрежа “.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР