Крайбрежен град в североизточната част се превърна в оживена крайбрежна

...
Крайбрежен град в североизточната част се превърна в оживена крайбрежна
Коментари Харесай

Недооцененият крайбрежен град в Обединеното кралство се превръща във ваканционно „бижу“, докато местните жители остават объркани

Крайбрежен град в североизточната част се трансформира в оживена крайбрежна гореща точка.

Сийбърн е приветстван като „ перлата в короната на Съндърланд “ след голям план за преустрояване, който докара до основаването на съвременни питейни заведения и заведения за хранене и привличане на гости от цялостен ​​свят.

Прекъсвайки общата наклонност на крах в крайбрежните курорти на Англия, повече от £30 милиона вложения от частния бранш доведоха до това, че плажната линия се радва на забележителен искра. Нови питейни заведения, заведения за хранене и даже хотел изникнаха по крайбрежието, за огромна наслада на множеството локални поданици, заяви Chronicle Live.

Едно място, което е видяло неочакван скок в търсенето, е The Blacks Corner Tram Shelter, който отвори порти през декември 2023 година „ Знаехме, че е натоварено там долу, само че в никакъв случай не сме очаквали да бъде толкоз натоварено “, сподели Джони Драйдън, който има Blacks Corner със своя бизнес сътрудник Крис Лоудън.

„ През последните седем дни ни посетиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР