Краят на работната седмица е повод за много от нас

...
Краят на работната седмица е повод за много от нас
Коментари Харесай

КОШМАР в Narod.bg: Какво прави кметът от ГЕРБ Димитър Бръчков с носа си в извънработно време?

Краят на работната седмица е мотив за доста от нас да разхлабен с чаша пиво в ръка. Някои от така наречен „ хайлайф “, обаче, смъкват напрежението с други способи, надалеч не толкоз законни, колкото ракията със салата.

24 февруари, петък, 19,30 ч. Извън работно време кметът на Петрич от ГЕРБ Димитър Бръчков е самичък в кабинета си не поради някоя незабавна социална поръчка, която би трябвало да бъде усвоена вярно от „ наша компания “, а заради… необикновени носни проблеми.

Очевидец изловил управника от шайката да прави подозрителни извършения, включващи смъркане, подръпване на носа и отривисто тръскане на главата, доста напомнящи на подиуми от „ Трейспотинг “. Снимките са предадени на съответната работа в Министерство на вътрешните работи, откъдето ги получи и редакцията на Narod.bg.

Градската мълва носи, че видният гербопитек имал постоянно незадоволена „ колумбийска пристрастеност “, която постоянно подхранвал с бяла субстанция, която не се изписвала в аптеката.

Реклама

„ Проблемите на Бръчъков с носа са известни на целия град. За да сме почтени, може да предположим, че е допустимо просто да му е потекла кръв от носа поради корупционното напрежение, в което е заставен да работи.

Ако е по този начин, оставят провесен въпросът за какво, вместо да подсмърча самичък в кабинета си, не отиде на доктор и излезе в болнични? Няма такова нещо – стои си кметът в кабинета сам-самин и се самолекува с подсмърквания “, изясни източникът ни.

По този мотив хора от Петрич приканват кметът от ГЕРБ да си направи непринудено проба за съществуване на кокаин в тялото, с цел да тушира от раз всички злостни клюки по собствен адрес. За негово страдание осведомяваме, този вид дрога може да бъде открита в кръвта и урината надлежно до 1-2 дни и 3-4 дни след потреблението му.

Най-лошата вест за Димитър Бръчков е, че следи от „ бело “ остават в косата ни до 90 дни след „ проблем с носа “. По тази линия информаторите на Narod.bg вещаят огромни проблеми за кмета от ГЕРБ с насилственото предоставяне на проба, което може да стане с позволение на съда.

Очаквайте продължение за „ медицинските “ проблеми на кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР